tirsdag 17. november 2009

Samarbeid i Askim skaper verdier!

To nyetablerte bedrifter og en velkjent bedrift skaper fruktbart og miljøvennlig samarbeid i Askim.

Grønn Emballasje og designbyrået Dalsgren har i samarbeid med Askim Frukt – og Bærpresseri utviklet et nytt gavekonsept til bedriftsmarkedet hvor alle elementer er lokalprodusert – fra emballasjen, utforming av etikett og til selve produktene i esken.

Den spesialutviklede gaveesken lanseres som årets julegaveidè til ansatte og kunder mot bedrifter i Østlandsområdet. Esken er fremstilt av resirkulert papp og trevirke, noe som gjør esken både gjenvinnbar og nedbrytbar. I esken er det pakket produkter fra Askim Frukt – og Bærpresseri, som bruker gjenbruksflasker i glass sin produksjon av saft og andre matprodukter basert på råvarer fra distriktet. Hele konseptet er miljøvennlig, resirkulerbart og kortreist – utviklet i Askim.

Dalsgren Design er et nyetablert reklamebyrå og butikk startet opp av 2 hjemflyttede Askimjenter med bred erfaring fra grafisk design i Bodø og Oslo.

Askim Frukt – og Bærpresseri har de siste par årene hatt stor suksess med å utvikle gaveløsninger til bedrifter og andre basert på egenproduserte vare, og ser et stort marked etter alternative gaver for bedrifter som ønsker å gi sine ansatte en påskjønnelse i ulike anledninger.

Om Grønn Emballasje

Vår virksomhet er basert på kjerneverdiene: gjenbruk – flerbruk – reirkulerbart – nedbrytbart
Les mer om oss her...

Kontakt oss

Grønn Emballasje AS
Tømmeråsveien 139, 1814 ASKIM
E-post; post@gronnemballasje.no
Telefon; +47 69 79 50 10

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP